2018 június 1-től a www.nutritor.hu kizárólag webáruházként működik, a személyes átvétel lehetősége átmenetileg megszűnt!

A házhozszállítás díja utánvételes fizetési forma esetén bruttó 1690 Ft. Előreutalásos fizetési forma esetén bruttó 990 Ft. 5 kg-os súlyhatár felett bruttó 1990 Ft. A csomagszállításban 2019 áprilisa óta partnerünk az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat.

A feladott csomagok útját az alábbi linken lehet követni;

https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

Lehetőség van házhozszállítás helyett postahivatalban átvenni a küldeményt a megrendelőnek alkalmas időpontban. Az első kézbesítést megelőzően az MPL futár telefonon jeletkezik a csomag átvételével kapcsolatban, ekkor jelezhető felé a postahivatali átvétel szándéka. A küldemény a megjelölt posthivatalban 5 munkanapig vehető át.

Az MPL címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálatának elérhetőségei;
https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/erkezes/belfold/kezbesites_v2
https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/informacio

25 000 Ft. rendelési érték felett a kiszállítás díjtalan! A megrendelést követően a rendszer e-mailben üzenetet küld Önnek a rendelt termékekről melyben szereplő rendelési számmal a honlapon nyomon követheti a rendelés folyamatát. Ha a termék raktáron van akkor a rendeléstől számított 48 órán belül Magyarország teljes területén otthonába érkezik az Express One futárszolgálat segítségével. Ha nincsen raktáron a kívánt termék akkor erről telefonon és a rendelés követésen keresztül a honlapon is tájékoztatást kap, továbbá a várható szállítási időről is tájékoztatjuk. Ha Önnek ez nem megfelelő akkor elállhat a vásárlástól és az esetlegesen kifizetett összeget maradéktalanul visszautaljuk a megadott bankszámlájára. Az MPL futárnak való termék átadást követően a honlap "Rendelés követés" pontjában tájékoztatjuk Önt, az MPL "csomagcímke" számáról. A számot a  oldalra a beírva megtekintheti a kiszállítás helyzetét és menetét.

Miért az MPL?

A Magyar Posta Magyarország egyik legnagyobb vállalatcsoportja és foglalkoztatója. A Magyar Posta Zrt. mintegy 30 000 munkavállalóval, 2700 szolgáltatóhellyel, 350 mobilposta járattal, 3000 darabos gépjárműflottával, kiterjedt logisztikai hálózattal rendelkezik. A Posta Csoporthoz tartozó leányvállalatokkal együtt egyedülálló szolgáltatási portfóliót kínál ügyfeleinek.

LEVÉL ÉS CSOMAG

A Magyar Posta Országos Logisztikai Központja 19 000 négyzetméteren, 0-24 órában napi 2,5-3 millió levelet, illetve 45-50 000 darab csomagot dolgoz fel. 2014-ben új, nemzetközi szinten is az élvonalhoz tartozó levélfeldolgozó gépsor állt üzembe. Ennek eredményeként a következő években számos olyan új szolgáltatással tudta bővíteni portfólióját, amelyek ötvözik a hagyományos postai szolgáltatások és a digitális világ kínálta lehetőségeket.

A Magyar Posta a futár-, expressz- és csomagszolgáltatások (CEP) piacán piacvezető. A postai hálózat mellett ma már benzinkutakon és kiskereskedelmi egységekben is – számos helyen 0-24 órában – átvehetőek a csomagküldemények. A Magyar Posta a hazai futárcégek közül elsőként csomagautomata-hálózatot állított üzembe.

A Magyar Posta elsőszámú szereplője a hírlap-kézbesítési és terjesztési szegmensnek, továbbá meghatározó a címezetlen reklámkiadványok piacán is.

PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓ

A Magyar Posta stratégiai célja, hogy hagyományos pénzforgalmi szolgáltatásait megújítsa, továbbá egyre szélesebb pénzügyi termékkört kínáljon ügyfeleinek. A gyorsabb és rugalmasabb ügyintézés érdekében – a forgalmasabb postákon és üzletházakban – csekkbefizető automatákat állított üzembe. A csekkeken kötelezővé tette a csekk QR-kód feltüntetését, így az iCsekk mobilalkalmazás segítségével is befizethetőek a csekkek.

Leányvállalatai között van értékszállítási, banki, befektetési és biztosítási szolgáltató is, így teljes körű pénzügyi szolgáltatási palettát kínál ügyfeleinek. 2700 postájával az ország egyik legnagyobb egységes hálózatával rendelkezik, így minden állampolgár számára elérhetővé teszi a modern pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

DÍJBESZEDÉS

A Magyar Posta a díjbeszedési piac legjelentősebb szereplője. A régió legmodernebb nyomdájával rendelkezik, résztulajdonosa az elektronikus számlafizetési rendszer hazai piacvezető vállalatának, továbbá egyre több közműszolgáltatónak végez mérőóra leolvasási és ügyfélszolgálati tevékenységet.

EGYETEMES SZOLGÁLTATÓ

2013. január 1-jén Magyarország is csatlakozott az Európai Unió liberalizált postai piacához. A Postatv. kijelölő rendelkezése alapján az egyetemes szolgáltatói feladatokat 2020 végéig a Magyar Posta látja el, és biztosítja, hogy az alapvető felhasználói igényeknek megfelelő postai szolgáltatásokhoz minden állampolgár az állami elvárásként megfogalmazottak szerint diszkriminációmentesen férjen hozzá.

Hosszú évtizedek óta viszi jó hírét a nagyvilágban Magyarországnak a magyar postabélyeg, amit a kreativitás, az innovatív és igényes kivitelezés jellemez. Évről évre rangos nemzetközi díjakat nyernek a hazai tervezők alkotásai.

A MAGYAR POSTA ZRT. cégnyilvántartási adatai

Nyilvántartó cégbíróság neve: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Cégnév: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
Cégjegyzék-szám: Cg. 01-10-042463
Pénzforgalmi jelzőszám: 18203332-06000412-40010015
Statisztikai számjel: 10901232-5310-114-01
Adóigazgatási szám: 10901232-2-44
Társadalombiztosítási törzsszám: 4035-8
Gazdasági kamarai azonosítószám: 125408
Számlavezető pénzintézet neve: TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt.