GAL Omega-3 Eco (60 gélkapszula) Nagyobb

GAL Omega-3 Eco (60 gélkapszula)

5999885398928

Molekulárisan tisztított Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes (triglicerid) formában.

Bővebb leírás

4 790 Ft‎ (80 Ft‎ / gélkapszula) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységgélkapszula
Mennyiség60

Egyéb infó

GAL Omega-3 Eco (60 gélkapszula)

Molekulárisan tisztított Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes (triglicerid) formában.

Az Omega-3 Eco gyártásához a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes (triglicerid-) változatát választottuk, amelyet a következő tulajdonságok különböztetnek meg:

Eco : Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Tisztaság : 100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen nem létezik!

Frissesség : A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás, így a TOTOX értéke rendkívül alacsony, 5 alatti. Egységnyi hatóanyagra számolva ez a világ legfrissebb halolaja!

Extra magas hatóanyag-tartalom : A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg Ω3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA. (Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak O3-at kapszulánként.)

Természetesség : Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra jellemző (és persze sosincs jelölve, mivel nem kötelező). A természetesség romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek megjelenése az oka annak, hogy újabban több kutatás is azt találta, a halolaj-fogyasztás kevésbé hatásos szív- és érrendszeri problémákra, mint korábban hittük… Ezekben a kutatásokban minden esetben a természetidegen etil-észter (EE)-formát használták! Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon tudunk biztosan meggyőződni, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az EE másodperceken belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt… A TG nem!

30%-kal jobb hasznosulás : A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-) formájukat megőrző halolajakból az Ω3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint a sima természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve).

A halolaj-termékeket minősítő híres és szigorú kanadai szerv, az IFOS a maximális 5 csillagra értékelte, de meszsze meghaladta e szint követelményeit is. Hogy a frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (“ orángután-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálma-gyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol +tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll. Termékünkből már napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3-ak agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges. Átlag halolaj-kapszulából akár 2-6 db is szükséges lenne ehhez (hiába van esetleg azokra is napi 1 db-os ajánlás írva). A triglicerid-szintet csökkentő hatáshoz azonban min. 2000 mg EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra 3-4 kapszulára is szükség lehet (de nem 8-20 darabra, mint a legtöbb halolajkapszula esetében).

Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.

Hatóanyag (1 kapszulában)

Ω3-zsírsavak (természetes formájú Golden Omega halolaj-koncentrátumból) 700 mg
ebből EPA 350 mg
ebből DHA 250 mg
DPA és egyéb omega-3 zsírsavak 100 mg
GAL természetes antioxidáns-keverék (Salvia triloba levelének szuperkritikus kivonata és természetes tokoferolok/tokotrienolok) 6 mg

Figyelmeztetések:

Az ajánlott adagot ne lépje túl! Kisgyermek elől elzárva tartandó. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Száraz, hűvös helyen tartandó!

Gyártó: GAL Vital Synergytech Kft.
Származási hely: EU.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (hónap/év)

NETTÓ TÖMEG: 90 GRAMM

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

GAL Omega-3 Eco (60 gélkapszula)

GAL Omega-3 Eco (60 gélkapszula)

Molekulárisan tisztított Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes (triglicerid) formában.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: