Vitaking MagneTrio (Mg+D3+K2) (90 kapszula) Nagyobb

Vitaking MagneTrio (Mg+D3+K2) (90 kapszula)

Az egészség szempontjából legfontosabb 3 hatóanyag szinergista kombinációja.

Bővebb leírás

5 990 Ft‎ (67 Ft‎ / növényi kapszula) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységnövényi kapszula
Mennyiség90

Egyéb infó

Vitaking MagneTrio (Mg+D3+K2) (90 kapszula)

Az egészség szempontjából legfontosabb 3 hatóanyag szinergista kombinációja.

A Vitaking MagneTrio egy olyan kiváló minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint. A növényekben is megtalálható szerves magnézium, D3-vitamin a magnézium jobb beépüléséért és Menakinon-7 (MK7) a legjobban hasznosuló K-vitamin forma. A MagneTrio a Vitaking igazi prémium terméke. A MagneTrio egyetlen kapszulában kiváló minőségben és nagy mennyiségben tartalmaz 3 létfontosságú hatóanyagot, amelyek hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A MagneTrio a magnéziumot (100 mg) citrát formában tartalmazza!

Weston A. Price (clevelandi fogorvos, 1870-1948) kutatásai során arra kereste a választ, hogy a nyugati civilizációtól távol élő primitív népcsoportok mitől erősebbek, mint a legtöbb mai ember. Price megvizsgálta a primitív népek ételeit, összehasonlította az észak amerikai modern ételekkel, és azt vette észre, hogy a bennszülöttek ételei, jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Így indult a k2 vitamin felfedezése. Kutatásai során felfedezett egy új zsírban oldódó tápanyagot, amit elnevezett X-faktornak. Ezt a tápanyagot, megtalálta a halakban, belsőségekben és a legeltetett állatok tejéből készült vajban. Ma már tudjuk, hogy ez a tápanyag a K2-vitamin. Ez a vitamin kivétel nélkül megtalálható volt a primitív törzsek étrendjében. 1939 óta kiderült erről a vitaminról, hogy több élettani hatása van: nincs köze a nevében hasonló K1-vitaminhoz. Csakúgy mint a B-vitaminok esetében, a K-vitamin is egy családot jelent. Számos egymástól teljesen eltérő molekulát, teljesen eltérő élettani hatással nevezünk szerencsétlenül K-vitaminnak. Az imént említett K1-vitamin vagy fillokinon csak növényi, jellemzően sötét, zöld és leveles növényekben fordul elő és a véralvadásban játszik fontos szerepet. Ezzel ellentétben a K2-vitamin vagy menakinonok több különböző vegyületet jelentenek, amik közül eddig egy tucatot azonosítottak és neveztek el MK4… MK13 kóddal. Közülük élettani szempontból az MK4 és az MK7 bizonyult értékesnek. A Vitaking Magnetrio kapszlánként 90 mcg MK7-et tartalmaz. Korábban az orvosi tankönyvek szerzői úgy tudták, hogy teljesen mindegy melyik formához jut hozzá egy ember, mert a szervezet képes az egyik formát a másikba és vissza alakítani, ha szükséges. Valójában ez a kijelentés nem pontos. A bélflóra baktériumai képesek a K1-vitamint K2-vé alakítani, főleg ha ez egy egészséges tehén vagy kecske bélflórája. Egy egér már kevésbé képes erre, az emberi bélflóra pedig igen szegényesen.
 
A MagneTrio összetevői:

Magnézium citrát;

 •  Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
 •  Részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
 •  Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
 •  Hozzájárul a normál izomműködéshez.
 •  Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.
 •  Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

 K2 vitamin (MK7);

A K2-vitamin részt vesz a véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában. A K2 vitamint Weston A. Price (clevelandi fogorvos, 1870-1948) kutatásai során fedezte fel. Megvizsgálta a primitív népek ételeit, összehasonlította az észak amerikai modern ételekkel, és azt vette észre, hogy a bennszülöttek ételei, jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Kutatásai során felfedezett egy új zsírban oldódó tápanyagot, amit elnevezett X-faktornak. Ezt a tápanyagot, megtalálta a halakban, belsőségekben és a legeltetett állatok tejéből készült vajban. Ma már tudjuk, hogy ez a tápanyag a K2 vitamin. Ez a vitamin kivétel nélkül megtalálható volt a primitív törzsek étrendjében.
 
D3 vitamin;

A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe.

 •  Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.
 •  Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
 •  Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához.
 •  Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 •  Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
 •  Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Egy adag mérete: 1 kapszula
Adagok Száma: 30
Adagonként tartalmaz DV %
Magnézium (citrát) 100 mg 27%
Vitamin D3 (kolkalciferol) 25 mcg 1000 NE 500%
Vitamin K2 (MK7) (all-transz Menakinon-7) 90 mcg 120%

Összetevők: magnézium citrát, stabilizátor; hidroxi-propil-metil-cellulóz, sűrítőanyag; kukoricakeményítő, K2 vitaminkészítmény (K2 vitamin, lipidek, tömegnövelőszer; maltodextrin), csomósodást és lesülést gátló anyag; magnézium-sztearát, D3-vitaminkészítmény (kolkalciferol, tokoferol-mix, sűrítőanyag; kukoricakeményítő, tömegnövelőszer; (maltodextrin, szaharóz).

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula az est étkezéssel.
 
Figyelmeztetések:

K-vitamin antagonista véralvadásgátló szedése esetén egyeztessen kezelőorvosával !!! Az ajánlott adagot ne lépje túl! Kisgyermek elől elzárva tartandó. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Száraz, hűvös helyen tartandó!

Gyártó/Forgalmazó: Vitaking Kft.
Származási hely: EU.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (hónap/év)

NETTÓ TÖMEG: 47 GRAMM

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Vitaking MagneTrio (Mg+D3+K2) (90 kapszula)

Vitaking MagneTrio (Mg+D3+K2) (90 kapszula)

Az egészség szempontjából legfontosabb 3 hatóanyag szinergista kombinációja.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: