Új Bartha Fucoidan (30 kapszula) Nagyobb

Bartha Fucoidan (30 kapszula)

5999860312123

Tengeri moszatfajtákból kivont immunfunkciókat támogató bioaktív vegyületek.

Bővebb leírás

6 799 Ft‎ (227 Ft‎ / kapszula) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységkapszula
Mennyiség30

Egyéb infó

Bartha Fucoidan (30 kapszula)

Tengeri moszatfajtákból kivont immunfunkciókat támogató bioaktív vegyületek.

Mik azok a Fucoidánok és miért hoztuk létre Európa egyik legegyedülállóbb készítményét a segítségükkel?

Tengeri moszatfajtákból kivont bioaktív vegyületek: a fucoidánok természetes előfordulási helye a barnamoszatok sejtfalában található, és az a funkciójuk, hogy megvédjék a növényt a vízben élő kórokozóktól és egyéb káros környezeti hatásoktól. A fucoidánok hosszú láncú poliszacharidok, amelyeket összetett molekulaszerkezet jellemez.

--- A bizonyítékok ---

Több mint 2000 (!) független, szakmailag lektorált kutatási anyag jelent meg a fucoidánok bioaktív tulajdonságairól. A kiterjedt, tudományos alaposságú bizonyítékok átfogó in vitro, valamint állat- és humán klinikai vizsgálatokat is tartalmaznak.

A fucoidánok terápiás tulajdonságainak eddigi kutatása nagyrészt hat egészségügyi indikációra és területre összpontosított (a teljesség igénye nélkül):

Az immunfunkciók támogatása:

Kimutatták, hogy konkrétan az általunk felhasznált fucoidán helyreállítja az antimikrobiális peptidek szekrécióját és hozzájárul a nyálkahártyák immunológiai egészségének és egységének szabályozásához (F).
Ez az ausztrál tanulmány a bél-immunitás és gyulladás markereit vizsgálta, beleértve a lizozim-szintet is, amely a veleszületett immunfunkció ismert mutatója. Az élsportolók intenzív fizikai aktivitása gyakran mutat összefüggést a csökkent lizozim-szinttel és az immunfunkciók megváltozásával ("nyitott ablak szindróma"). A Bartha-Fucoidanhoz hasonló fucoidánnal történő táplálékkiegészítés eredményeképpen a kutatás az élsportolók széklet lizozim-szintjében 45%-os növekedést mutatott ki. Lizozim-szintjük normalizálódott és az egészséges kontrollcsoport szintjével megegyező értékeket mutatott. (Hasonló immunológiai elváltozások következnek be például alvászavarok vagy egyéb, krónikusnak tekinthető stresszorok hatására - HPA, azaz stressztengely és nyitott ablak szindróma.)Adatok

Cikkszám 5999860312123

Tömeg 50 gramm/db

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Bartha Fucoidan (30 kapszula)

Bartha Fucoidan (30 kapszula)

Tengeri moszatfajtákból kivont immunfunkciókat támogató bioaktív vegyületek.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: