Új Vitaking Omega-3 olaj (150 ml) Nagyobb

Vitaking Omega-3 olaj (150 ml)

5999561258027

Citromolajjal ízesített, kevert tokoferolokkal és rozmaringkivonattal tartósított extra magas hatóanyagtartalmú halolajkoncentrátum természetes (triglicerid) formában.

Bővebb leírás

4 490 Ft‎ (29 933 Ft‎ / liter) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységliter
Mennyiség0.15

Egyéb infó

Vitaking Omega-3 olaj (150 ml)

Citromolajjal ízesített, kevert tokoferolokkal és rozmaringkivonattal tartósított extra magas hatóanyagtartalmú halolajkoncentrátum természetes (triglicerid) formában.

Vitaking Omega-3 olaj 150 ml-es kiszerelésben, tisztított halolajjal és citromolajjal. (nincs kellemetlen hal íze) Min. 350 mg EPA és min 2000 mg DHA /napi adag.  A halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA zsírsavak)  hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés és normál látás fenntartásához. Az agy rengeteg tápanyagot igényel. Add meg neki a megfelelő mennyiségű és minőségű “üzemanyagot”!

Omega-3 olaj kicsiknek és nagyoknak

Az omega-3 olaj és a benne található zsírsavak (EPA és DHA) mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és egészségmegőrző szerepe is van. Napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Az omega-3 zsírsavak nem csodaszerek. Rendkívüli hatásuk egyszerűen abból fakad, hogy az emberi evolúcióban kitüntetett szerepet játszottak, ma meg gyakorlatilag hiányzik az étrendünkből. Ha nem kapnánk levegőt, a levegő is csodaszernek tűnne. – Szendi Gábor

Az Omega-3 leginkább a hidegvízi halakban (halolaj) és tengeri herkentyűkben található meg. Az Omega-3 olaj (és a benne lévő EPA és DHA) hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA a normál agymű­ködéshez és normál látáshoz. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA – hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak) zsírsav a szervezetre. EPA (eikozapentaénsav), ami nélkülözhetetlen a szervezetünk megfelelő működéséhez.

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
  • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el

“Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor

Miért fontos az Omega-3 olaj fogyasztása?

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
  • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Hatóanyagok 1 adagban 5 ml Mennyiség NRV%
Omega 3 zsírsav min. 2500 mg
 ebből EPA min. 350 mg
 ebből DHA min. 2000 mg
E-vitamin 11,5 mg α-TE 95,8%
NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára
**%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Összetevők: Tisztított halolaj, tokoferolban gazdag kivonat természetes tokoferolokkal, citromolaj, antioxidáns keverék rozmaring kivonattal, aszkorbil-palmitáttal, és tokoferolban gazdag kivonattal.Napi ajánlott mennyiség: 5 ml omega-3 olaj étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható higítatlanul vagy egy pohár vízben feloldva. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! Felbontás után hűtőben tárolandó, 1 hónapon belül fogyasztandó!OGYÉI szám: 25618/2021

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Vitaking Omega-3 olaj (150 ml)

Vitaking Omega-3 olaj (150 ml)

Citromolajjal ízesített, kevert tokoferolokkal és rozmaringkivonattal tartósított extra magas hatóanyagtartalmú halolajkoncentrátum természetes (triglicerid) formában.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: