Olimp Argipower 1500 mg (120 kapszula) Nagyobb

Olimp Argipower (L-arginin hidroklorid) 1500 mg (120 kapszula)

5901330012570

Kapszulánként 1500 mg gyógyszerészeti minőségű L-arginin hidroklorid a növekedési hormon és inzulinkiválasztás támogatására, az érbelhártya védelmére.

Bővebb leírás

6 990 Ft‎ (58 Ft‎ / kapszula) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységkapszula
Mennyiség120

Egyéb infó

Olimp Argipower 1500 mg (120 kapszula)

Kapszulánként 1500 mg gyógyszerészeti minőségű L-arginin hidroklorid a növekedési hormon és inzulinkiválasztás támogatására, az érbelhártya védelmére.

Olimp ArgiPower 1500 Mega Caps 1500 mg 100% minőségű tiszta, gyógyszerészeti L-arginin HCl 1 kapszulában! Kirobbanó erő! 1500 mg legjobb minőségű, 100%-ban tiszta, gyógyszerészeti L-arginin HCl 1 kapszulában! Mi volt a célod, amikor elkezdtél edzeni? Brutális bedurranás edzés alatt? Betonkemény, szálkás izomzat, fokozott izomtónus? Mindent elsöprő erő, ami szinte edzésről edzésre fokozódik? Az Olimp Argi Power 1500 Mega Caps extra nagy adagban tartalmazza a testépítők ugródeszkájának számító L-Arginin esszenciális aminosavat, amitől mindezt megkaphatod! Hihetetlen mértékben fokozza a vérbőséget, így növeli az izomzat tápanyagellátását, jelentősen megnöveli a szervezet saját GH (növekedési hormon) szintjét, így SZÍNTISZTA IZOMZATOT ÉPÍT! Szélsőséges mértékben képes fokozni a zsírégetés mértékét úgy, hogy a diétázás alatt is segít fenntartani a száraz izomtömeget!

Az Olimp ArgiPower 1500 Mega Caps:

  • stimulálja a test természetes növekedési hormon termelését, így fokozza a fehérjék beépülését az izomzatba. Ezáltal biztosítja az izomrostok vastagodását, illetve növeli a fizikai erőt, tehát még keményebben tudsz edzeni! Az izomzat így képes még több fehérjét beépíteni, exponenciálisan fokozva az izomfejlődést!
  • rendkívüli mértékben fokozza az izomzat vérbőségét, így edzés előtt fogyasztva már „bedurrant” izmokkal kezdhetsz edzeni, így csökken az izomsérülések kockázata, gyorsabb a bemelegítés, hamarabb jut el az izomzatba az üzemanyagnak számító szénhidrát és az összes szükséges tápanyag. A szervezet így képes még nagyobb mennyiségben az izomba „pumpálni” a szükséges anyagokat, tehát már az edzés alatt képes reagálni a terhelésre és közvetlenül edzés után képes megkezdeni a regenerációt!
  • a fokozott vérbőség még nagyobb mennyiségű oxigént képes az izomzatba szállítani, így az izomzat lényegesen nagyobb fizikai teljesítményre képes, tehát a keményebb edzésre még keményebb fejlődéssel képes reagálni. Tehát a keményebb edzésektől még durvábban fejlődik az izomzat!
  • fokozza a szervezet azon képességét, hogy „elégesse” az elraktározott testzsírt illetve a bevitt szénhidrátot, így biztosítja a színtiszta, zsírmentes izomzat fejlődését!
  • segít semlegesíteni a fehérjék bomlásakor keletkező vegyületeket, így „kitakarítja” az izomzatból a káros bomlástermékeket. Illetve a fokozott izommunka során keletkező savas melléktermékek is hatékonyabban távoznak a felgyorsult vérkeringéssel, így a „tisztább” izomzat még hatékonyabban képes regenerálódni, tehát jobban fejlődik és hamarabb lesz újra terhelhető!
  • férfiaknál fokozza tesztoszteron hormon termelődését, így javítja a spermaállományt, illetve szexuális aktus során a vérbőség fokozásával nagymértékben javítja a merevedés mértékét és időtartamát! Az eredmény nagyobb, keményebb és kitartóbb „akarat”!
  • fokozza az izomzat kreatin szintjét, így tovább fokozza az izomsejtek növekedési faktorát!
  • értágító és vérhigító hatásával a magas vérnyomás hatékony ellenszere!
  • támogatja az immunrendszert, így segít a vírusfertőzések leküzdésében!

Kiszerelés: 120 kapszula

Javasolt használat: napi 1-2 kapszula edzés előtt, vagy a szexuális aktus előtt.

Tápértékek: 1 kapszula 4 kapszula
Kalória    0,64 kcal/2,7 kJ 2,6 kcal/10,7 kJ
Fehérje    0,16 gramm 0,64 gramm
Szénhidrát 0 gramm 0 gramm
Zsír 0 gramm 0 gramm
Rost 0 gramm 0 gramm
Nátrium    0 gramm 0 gramm
L-arginin HCI 1500 mg 6000 mg

Ingredients: 89,8% L-arginine hydrochloride, anti-caking agent – magnesium salts of fatty acids, capsule (gelatin, colour: E 171).

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Olimp Argipower (L-arginin hidroklorid) 1500 mg (120 kapszula)

Olimp Argipower (L-arginin hidroklorid) 1500 mg (120 kapszula)

Kapszulánként 1500 mg gyógyszerészeti minőségű L-arginin hidroklorid a növekedési hormon és inzulinkiválasztás támogatására, az érbelhártya védelmére.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: