Musclemeds Beef Protein Isolate Carnivor (2038 gramm) Nagyobb

MuscleMeds Beef Protein Isolate Carnivor (2038 gramm)

A piac legelső, máig legnépszerűbb marhaprotein izolátuma.

Bővebb leírás

16 990 Ft‎ (8 337 Ft‎ / kg) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységkg
Mennyiség2.038

Egyéb infó

Musclemeds Beef Protein Isolate Carnivor (2038 gramm)

A piac legelső, máig legnépszerűbb marhaprotein izolátuma.

A CARNIVOR a marhahús nyers erejét adja, méghozzá 350%-kal koncentráltabb és anabolikusabb formában, mint egy bélszínsteak! Miközben nem tartalmaz zsiradékot és koleszterint! CARNIVOR a marhahús nyers ereje!

A marhahús fogyasztásának egyik előnye természetesen a magas kreatin tartalom. A marhahús az egyik legjobb természetes kreatin forrás. Tágítsuk ki még jobban a kreatin anabolikus aktiváló és sejttérfogat növelő hatását, a CARNIVOR minden egyes adagja 20-szor több kreatint tartalmaz, mint a marhaszelet, hogy átitassa az izmaidat a robbanékony erő és növekedés kiváltása érdekében.

AMIT ÉRDEMES TUDNI:
  • 350%-kal koncentráltabb, mint a marhahús!
  • Egy forradalmian új tisztítási, hidrolizációs és izolációs technológia segítségével a CARNIVOR a marhahús nyers erejét adja, méghozzá 350%-kal koncentráltabb és anabolikusabb formában, mint egy bélszínsteak! Miközben nem tartalmaz zsiradékot és koleszterint!
  • ARNT - Aminosav újrafelhasználás és minimális ammóniaszint (Anabolikus Nitrogén Visszatartás Technológia)
Az ANRT a legnagyobb áttörés a fehérje kiegészítés világában. Az elégséges fehérjebevitel kritikus tényező az izomnövekedésben mégis a túlzott fogyasztás paradox módon csökkentheti a teljesítményt és a fejlődés ütemét, ha a fehérjeemésztés melléktermékeit szervezetünk nem képes újrafelhasználni vagy semlegesíteni. Egy új, fejlett kivonási, tisztítási, hidrolizáló és izoláló technológia használatával a CARNIVOR biológiailag megtervezett marhahús protein izolátum a marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás. Emellett a CARNIVOR marhahús protein izolátum 350%-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomépítő aminosavakat, mint a legjobb bélszínszelet. Nincs benne sem zsír, sem koleszterin. A CARNIVOR az egyetlen protein, ami ezzel a technológiával rendelkezik, amely képes az aminosavak újrahasznosítására az anabolikus izomépítő folyamatokban a megnövelt nitrogén megtartás és a jobb növekedés és teljesítmény érdekében.

Az ANRT egy forradalmi technológiai mely fokozza az aminosavak izomépítő folyamatokra történő felhasználását, a melléktermékek újrahasznosítását és az olyan toxikus anyagok felhalmozódását, mint az ammónia. Az ANRT egy jelentős izomépítő áttörés a protein kiegészítők területén. Miközben a protein kritikus fontosságú az izomnövekedésben, paradox módon, a megnövelt proteint fogyasztás csökkentheti a teljesítményt és az izomnövekedést, amennyiben a nitrogéntartalmú salakanyagok, mint az ammónia nem kerülnek újrahasznosításra az anabolikus szövetépítő folyamatokban, vagy nem kerülnek semlegesítésre. Az ANRT speciálisan arra lett tervezve, hogy lehetővé tegye az aminosavak újrahasznosítását az izomépítő folyamatokban, és megakadályozza a legyengítő hatású toxikus anyagok, mint az ammónia felhalmozódását.

CARNIVOR ANRT rendszere GKG (Glutamin-alfa-ketoglutarát), OKG (Ornitine-alfa-ketoglutarát), AKG (alfa-ketoglutarát) and KIC (alfa-ketoizokaproát) speciális arányú mátrixa.

Hogy tovább fokozzuk a CARNIVOR anabolikus hatását elágazó szénláncú aminosavakkal (BCAA) erősítettük meg! A marhahús természetes BCAA tartalmát kiegészítő plusz elágazó szánláncú aminosavak tovább javítják a nitrogén-egyensúlyt, fokozzák a fehérjeszintézis ütemét, csökkentik az izomlebomlást, javítják a teljesítményt és kitolják a kifáradást! MuscleMeds CARNIVOR a világ első marhahús protein izolátuma, amely 350%-al nagyobb koncentrációjú, mint a marhasült és nagyobb koncentrációjú a tejsavónál.

Kiszerelés: 2038-2270 gramm (íztől függően)

Javasolt használat:
  •  Rázzuk össze shakerben 1 adag (33g) terméket 300 ml vízzel.
  •  Fogyasszuk közvetlenül edzés után vagy pihenőnapokon bármely napszakban.
Összetétel (csokoládé íz): 1 adag (33 gramm) (%-os napi érték)
Kalória 116 kcal
zsírból származó kalória 0 kcal
Összes zsír 0 gramm
transzzsír 0 gramm
Koleszterin 0 mg
Összes szénhidrát 6 gramm (3%)
Rost 0 gramm
Cukor 0 gramm
Fehérje 23 gramm
Nátrium    44 mg (2%)
Kálium 6 mg (<1%)
A-vitamin 80 IU (2%)
C-vitamin 25 mg (41%)
Tiamin 0,1 mg (6%)
Riboflavin 0,2 mg (11%)
Niacin 8,2 mg (41%)
B6-vitamin 6,5 mg (325%)
B12-vitamin 100 µg (1666%)
Kalcium 23 mg (2%)
Foszfor 20 mg (2%)
Magnézium 2 mg (<1%)
Nátrium 44 mg (2%)
* A százalékos napi érték, melynek alapja egy 2000 kalóriás étrend.
† Napi érték nincs meghatározva.

Összetevők: CARNIVOR-BPI [Hidrolizált Marhahús fehérje Izolátum, Kreatin, BCAA (L-leucin, L-valin, L-izoleucin), Anabolic Nitrogen Retention Technology: GKG (Glutamine-alfa-ketoglutarát), OKG (ornitin-alfa-ketoglutarát), AKG (alfa-ketoglutarát), TIT (alfa-ketoizokapronsav)], hidrolizált zselatin, maltodextrin, kakaó, közepes láncú trigliceridek
(zsírtalan Dairy Milk), természetes és mesterséges aroma, só, szilícium-dioxid,
aceszulfám-kálium és szukralóz.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

MuscleMeds Beef Protein Isolate Carnivor (2038 gramm)

MuscleMeds Beef Protein Isolate Carnivor (2038 gramm)

A piac legelső, máig legnépszerűbb marhaprotein izolátuma.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: