Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs (80 tabletta) Nagyobb

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs (80 tabletta)

5901330040719

Nagydózisú savasodásgátló hatóanyag kofaktorokkal.

Bővebb leírás

2 890 Ft‎ (36 Ft‎ / tabletta) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységtabletta
Mennyiség80

Egyéb infó

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs (80 tabletta)

Nagydózisú savasodásgátló hatóanyag kofaktorokkal.

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs képes kitolni a fáradási küszöböt, növeli az izomzat fizikai teljesítményét és harcol az izomzat savasodása, ezáltal az izomláz ellen! Verseny előtt állsz, ahol végre megmutathatod, mit érsz? Kőkeményen edzel, hogy jobbá válj, de a tested már a teljesítőképességének határait feszegeti? Egyszerűen már nem bírsz többet az izmaidat égető fájdalomtól, pedig még nem adnád fel? Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush átlendít a küszöbön! Olimpiai szinten is áttörésnek minősült, mikor a sportorvosok rátaláltak a sportolók számára hihetetlen teljesítménynövekedést eredményező vegyületre! Bizonyítottan jelentős mértékben képes növelni az izomzat karnozin koncentrációját! A karnozin az izomzat számára egyfajta „savlekötő”. A fáradtság érzetét és így a csökkenő teljesítményt az okozza, hogy az izomfejlődést stimuláló mértékű edzés során az izmok a szénhidrátokat csak savas bomlástermékekkel képesek hasznosítani. Ez a „savasodás” okozza azt az égő fájdalmat, és a fáradtságot, ami nélkül akár folytathatnád a versenyt, elnyújthatnád az edzést, növelhetnéd a teljesítményt! Minél nagyobb mennyiségben viszel be szénhidrátot (pl. a tömegnövelés időszakában), annál több savat kell semlegesíteni! Ha ezt a rengeteg „szemetet” kitakarítod az izmaidból és beáll a szervezet számára optimális PH szint, megindulhat az izmok normális anyagcseréje, beépülhet a fehérje, képes a kemény edzés után regenerálódni – így fejlődni – az izomzat! Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush fokozza a kreatine hatékonyságát is, így kreatinos termékkel együtt fogyasztva még nagyobb mértékű az erő- és izomsejt-növekedés!  A karnozin szint leginkább a gyors mozdulatokért felelős II-es típusú izomrostokban a legmagasabb, magyarán pl. a testépítőknél a dinamikus gyakorlatoknál fokozza a teljesítményt, de ugyanezen okból jelentősen növeli a teljesítményt a küzdősportokban, vagy a futóknál és kerékpárosoknál! Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush a nehézatléták számára is hatásos MEGA DÓZISBAN tartalmaz Beta-Alanint!

L-Histidine tartalma értágító hatásával javítja az izomzat vérellátását, növeli az így bevitt szénhidrát és tápanyag mennyiséget, fokozza az oxygénellátottságot, így már önmagában is teljesítményfokozó hatású. Hozzájárul a test kötőszöveteinek regenerációjához, képes fokozni az izomzat növekedését is! Valamint az agyat nyugtató hatása miatt csökkenti az agressziót, mérsékli a stresszes állapotot.

Mega-dózisú béta-alanin - 1000 mg 1 tablettában L-hisztidin, és a B6-vitamin dúsítva! Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs növeli a kitartást, az erőt, és hosszú ideig fenntartja a teljesítményt.

Kiszerelés: 80 tabletta

Javasolt használat: 2-3 tabletta naponta közvetlenül edzés előtt. Maximun napi 4 tabletta

Tápértékek: 2 tabletta 3 tabletta 4 tabletta
A béta-alanin 2000 mg 3000 mg 4000 mg
Nátrium-citrát 300 mg 450 mg 600 mg
 ebből nátrium 70,4 mg    105,6 mg 140,8 mg
L-hisztidin-HCI    100 mg-os 150 mg 200 mg
B6-vitamin 0,7 mg (50% *) 1,05 mg (75% *) 1,4 mg (100% *)
*% RDA - Ajánlott napi bevitel

Ingredients: 56,2% beta-alanine, bulking agent – microcrystalline cellulose; 8,4% sodium citrate, thickeners – hydroxypropyl methyl cellulose, cross-linked sodium carboxy methyl cellulose; 2,8% L-histidine hydrochloride, anti-caking agents – silicon dioxide, magnesium stearate; pyridoxine hydrochloride – vit. B6.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs (80 tabletta)

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs (80 tabletta)

Nagydózisú savasodásgátló hatóanyag kofaktorokkal.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: