Nutrend Flexit Gold Drink (400 gramm)

Kötőszövet erősítő, megadózisú hatóanyag komplex.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎ (17 250 Ft‎ / kg) (bruttó)

Adatlap

Mennyiségi egységkg
Mennyiség0.4

Egyéb infó

Nutrend Flexit Gold Drink (400 gramm)

Kötőszövet erősítő, megadózisú hatóanyag komplex.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT; A TERMÉK TÖKÉLETES OLDÓDÁSÁHOZ JAVASOLT SHAKER (KEVERŐPALACK) HASZNÁLATA. (3-4 RÁZÁS ELEGENDŐ, ENNÉL TÖBB RÁZÁSNÁL HABOSODHAT.)

Nutrend Flexit Gold Drink ízületvédő termék még erősebb még jobb öszetétellel, így kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek, porcok védelmére, megelőzésére. A Nutrend Flexit Gold Drink alkalmas az ízületek, a szalagok, az inak, az izmok és a kötőszövetek tápanyag igényeit kielégíteni, azokat regenerálni. A Flexit termékcsalád a legújabb tudományos kísérletek eredményeire épülnek ahol az összetevők egymásra gyakorolt pozitív hatása is vizsgálva lett. A termékek kifejlesztésének célja az volt, hogy védelmet és gondos kezelést kapjanak a terhelt vagy sérült ízületek, szalagok, inak, izmok, kötőszövetek. A FLEXIT GOLD DRINK az intenzíven sportok és a mozgásszervi panaszok esetén nyújt segítséget. A készítmény hasznos összetevőket tartalmaz: hal kollagén fehérje, kondroitin szulfát, glükozamin szulfát, hialuronsav, MSM, Indiai tömjénfa és vitaminok. A por formulás termék jobb és gyorsabb hasznosulását szolgálja. További előny a Nutrend Gold Flexit Drink ízületvédőnek, hogy segíti az ízületeket mozgékonyabbá és rugalmasabbá tenni.

Indiai tömjénfa (Boswellia serrata kivonat) - mely ősi „nedvtermelő” faként ismert. Kivonata az ősrégi Ayurvédikus gyógyászatban és a legmodernebb kísérletekben is az egyik legerősebb hatású izületi gyulladásgátló anyagként vált ismertté! Hatására csökken a gyulladásból eredő fájdalom és az izületi merevség, így az izületek újra óvatosan mozgathatóvá válnak és megkezdődhet a regeneráció!

A kollagén fehérje - A zselatin hidrozilát számos aminósavból és peptidből épül fel, részt vesz a kollagén képzésben, segíti a porcok, inak védelmét. Jó hatással van a bőrre, a körmökre és a hajra is. Legfontosabb feladata a porcok védelme és regenerációja sérülés esetén. A Natick® által előállított különleges hal kollagén peptid enzimatikus hidrolízissel készült, amely kis molekulatömegével emelkedik ki.

A glukozamin-szulfát egyrészt a porcok fontos összetevőjeként felelős a vízmegkötő képesség fenntartásáért, másrészt javítja az izületi folyadék kenési képességét. Magyarán egyrészt javítja a porc állagát és még a kopó felületet is óvja azzal, hogy az izületi folyadék „nyálkásságát” fokozva nem engedi súrlódni az izületeket, amelyek így kevésbé kopnak. Fontos még az is, hogy ez a zselészerű anyag ütéselnyelő közegként csökkenti a dinamikus, ütésszerű (pl. futás) mozgás negatív hatásait. Lényeges még, hogy enyhe gyulladásgátló hatása is van, ezért segít felgyorsítani a mozgásképesség visszanyerését!

Hialuronsav - a porc fő összetevője természetes poliszacharid - ízületi folyadék, amely biztosítja a lágyságot, rugalmasságot és a viszkozitást. Segítségével a kötőszövetek képesek ellenállni a külső nyomásnak.

MSM (metil) - egy szerves kén vegyület, ami gyakran előfordul az emberi szervezetben. Antioxidáns hatásnak köszönhetően védi a porcokat a káros szabad gyököktől. Az MSM kén tartalma segítí ametionin és cisztein aminosavak képzését. Részt vesz a sejthártyák, kollagén képzésében, megtalálható különböző szövetekben, így a porcokban is. Gyulladásgátló hatású, csökkenti az ízületi fájdalmat.

Alkalmazás
  •  Megterhelt ízületű személyeknek (sportolók, túlsúlyos személyek, idősek). Hatékony és gyors regenerálásra.
  •  Ízületek és kötőszövetek védelmére.
  •  Ízületi rugalmasság javításra.
  •  A kötőszövetet felépítő sejtek stimulálására.
  •  Ízületek kenésére és jobb működtetésére.
  •  A szervezet tápanyagokkal való feltöltésére.
  •  Izületek, porcok hatékony védelmére és regenerációra.
  •  Gyulladt izületek gyors kezelésére
  •  Csontritkulás megelőzésére

Ízek: Feketeribizli, körte, narancs

Kiszerelés: 400 gramm

Javasolt használat: Keverjünk el 1 adag (20 gramm) terméket 250-300 ml vízben. Használja reggel éhgyomorra. Figyeljünk, a fokozott folyadékbevitelre!

Összetétel: 100 gramm 1 adag (20 gramm)
C-vitamin 400 mg (500%*) 80 mg (100%*)
B6-vitamin 20 mg (1429%*) 4 mg (286%*)
D-vitamin 30 mcg (600%*) 6 mcg (120%*)
Kollagénfehérje    45000 mg 9000 mg
Kondroitin-szulfát 6000 mg 1200 mg
Glükózamin-szulfát 7500 mg 1500 mg
Metil-szulfonil (MSM) 1500 mg 300 mg
Boswellia serrata kivonat (Indiai tömjénfa) 1000 mg 200 mg
Hialuronsav (nátrium-só) 100 mg    20 mg
3/4 mérési kanál: 20 gramm
Hígítási arány: 20 gramm 250-300 ml vízben
* Referencia bevitel

FLEXIT GOLD DRINK Blackcurrant flavour: hydrolyzed fish collagen 25 %, gelatine hydrolyzate, maltodextrin, glucosamine sulfate potassium salt (origin in shellfish), chondroitin sulfate, acidity regulator citric acid, MSM (methylsulfonylmethane),  Boswellia serrata extract (20 % beta-boswellic acid, 10 % acetyl-keto-beta-boswellic acid) – Boswellin® PS, acidity regulator malic acid, L-ascorbic acid (vitamin C), stabilizers acacia and xanthan gum, flavouring, mixture of beetroot concentrate and spirulina extract, anti-caking agents calcium phosphate and silicon dioxide, black carrot concentrate, sweeteners sucralose and steviol-glycosides, hyaluronic acid (sodium salt), pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), cholecalciferol (vitamin D). The product contains allergens fish and crustaceans. It may contain traces of soy and milk protein.
 
FLEXIT GOLD DRINK Pear flavour: hydrolyzed fish collagen 25 %, gelatine hydrolyzate, maltodextrin, glucosamine sulfate potassium salt (origin in shellfish), chondroitin sulfate, acidity regulator citric acid, flavouring, MSM (methylsulfonylmethane),  Boswellia serrata extract (20 % beta-boswellic acid, 10 % acetyl-keto-beta-boswellic acid) – Boswellin® PS, acidity regulator malic acid, L-ascorbic acid (vitamin C), stabilizers acacia and xanthan gum, anti-caking agents calcium phosphate and silicon dioxide, sweeteners sucralose and steviol-glycosides, hyaluronic acid (sodium salt), pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), cholecalciferol (vitamin D), colouring agent beta-carotene. The product contains allergens fish and crustaceans. It may contain traces of soy and milk protein.
 
FLEXIT GOLD DRINK Orange flavour: hydrolyzed fish collagen 25 %, gelatine hydrolyzate, maltodextrin, glucosamine sulfatepotassium salt (origin in shellfish), chondroitin sulfate, acidity regulator citric acid, flavouring, MSM (methylsulfonylmethane),  Boswellia serrata extract (20 % beta-boswellic acid, 10 % acetyl-keto-beta-boswellic acid) – Boswellin® PS, acidity regulator malic acid, L-ascorbic acid (vitamin C), stabilizers acacia and xanthan gum, anti-caking agents calcium phosphate and silicon dioxide, sweeteners sucralose and steviol-glycosides, hyaluronic acid (sodium salt), pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), cholecalciferol (vitamin D), colouring agent beta-carotene. The product contains allergens fish and crustaceans. It may contain traces of soy and milk protein.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Nutrend Flexit Gold Drink (400 gramm)

Nutrend Flexit Gold Drink (400 gramm)

Kötőszövet erősítő, megadózisú hatóanyag komplex.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: